HAKKARİ / ŞEMDİNLİ - Olgunlar Zehra Özel Ortaokulu

Olgunlar Zehra Özel Ortaokulu

Adres
GÜNYAZI KÖYÜ OLGUNLAR MEZRASI OLGUNLAR KÜME EVLERİ OKUL BLOK NO: 39A ŞEMDİNLİ / HAKKARİ
Vizyon
Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
Misyon
Bütün çalışanlarımızın temeli öğrencilerimizdir. Öğrencilerimize birey olarak saygı duyulur. Öğrenci ve öğretmen arasındaki sevgi-saygı bağının gün geçtikçe geliştirilmesi, herkesin ortak hedefleri arasındadır. Biz duygusunun hakim olduğu ortam ve anlayışın gereğine inanırız. Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. Türkçenin güzel konuşulması ve yazılması ortak değerimizdir. Eleştirel düşünebilen ve çözüm odaklı, kişisel ve mesleki alanda kendini sürekli yenileyen, doğaya duyarlı, yaratıcı ve farklılıklara saygı gösteren,bilime ve sanata evrensel düzeyde katkı sağlayan, disiplinlerarası ve etik değerleri gözeten bireyler yetişmek hedeflermizindendir.Okul-veli işbirliği sağlanarak, öğrencinin okulda kazandığı davranışların hayata geçirilebilmeleri için çalışılır. Başarının ekip çalışması, teşvik ve ödüllendirme ile artacağına inanırız. Okulumuzun fiziki şartları iyi ve gelişmeye elverişli olması ayrıcalığımızdır.
Uydu İnternet (VSAT)
Servisle